Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı özellikle sarhoş olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan kişi adetsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun tütünın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa pek yangın kapısı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapılarının yakınlarında şekilde monte edilmesi ve düzenli olarak bakımının dokumalması önemlidir.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum allıkır.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın kapıları genellikle üzerlerinde yangınla alakalı bilgilerin bulunduğu davranışaretlemelere sahiptir. Bu davranışaretlemeler, kapının yangın derslikını, dayanıklılık süresini ve sair önemli bilgileri belirtir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet kucakin tercih edilir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page